Werkgebieden

Omgeving

Uw initiatief staat altijd in relatie tot haar omgeving. Of die omgeving nu bestaat uit burgers, bedrijven, natuur- en cultuurhistorische waarden of andere bouwwerken en inrichtingen. De omgeving neemt een steeds belangrijkere plaats in uw initiatief in en ook in beleid,  wet- en regelgeving. Geen enkel initiatief is hetzelfde en elk initiatief heeft dan ook te maken met de unieke omgeving waarin uw initiatief zorgvuldig moet worden ingepast.

Door de complexiteit van de omgeving, de veelheid aan betrokken stakeholders en hun invloed, en het effect dat uw initiatief kan hebben op de omgeving is omgevingsmanagement altijd maatwerk. Zoekt u een betrouwbare partner om voor u het gehele omgevingsmanagement of delen hiervan voor uw initiatief te verzorgen? Wij staan garant voor een strategische en transparante aanpak van het omgevingsmanagement. Onze aanpak zorgt ervoor dat u een heldere kijk heeft op de omgeving rond uw initiatief, u weet welke issues u moet beheersen en hoe u de omgeving voorbereidt op uw initiatief. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar ons product omgevingsmanagement.

Omgevingsinvloeden

Wat steevast bij ieder initiatief terugkomt, is dat de omgeving rond uw initiatief zo vroeg mogelijk inzichtelijk moet zijn, zodat u weet met welke issues, stakeholders en invloeden u te maken krijgt. Wilt u de omgeving rond uw initiatief inzichtelijk hebben, zodat u een heldere kijk heeft op de omgevingsinvloeden, issues, belangen en stakeholders bij uw initiatief? Neem dan een kijkje bij ons product omgevingsscan.

Team Omgeving

Heeft u specifieke plannen, onderbouwingen of toetsingen nodig over de omgeving van uw initiatief? Ons Team Omgeving kan u voorzien van alle plannen, onderbouwingen of toetsingen die u nodig heeft om uw initiatief en de omgeving in balans te brengen. Of het nu gaat om een (strategisch) omgevings- of communicatieplan, toetsing van omgevingsinvloeden of ruimtelijke onderbouwingen, bij ons vindt u betrokken en ervaren adviseurs die uw plan op maat kunnen maken. Voor meer informatie kunt u terecht bij ons product toetsingen, onderbouwingen en plannen.

Heeft u specifieke vragen over de omgeving rond uw initiatief? Dan kunnen wij voor u een op maat gemaakt advies voor uw vraagstuk verzorgen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen bij ons product advies omgeving.

Vragen? Meer weten over Omgeving?

Wilt u meer weten over ons werkgebied Omgeving en wat wij daarin voor u kunnen betekenen? 

Patrick is onze expert op het gebied van omgeving, vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Neem contact op met Patrick Bakelaar